Șocant! Două minore violate de noul concubin la mamei! Femeia a fost complice!

de | 30.12.2022 10:05 | Eveniment, Național, Știri

O traumă menținută într-o familie din comuna Văculești a făcută pe o minoră de 15 ani să își caute refugiul în brațele prietenului ei și să fugă de acasă, potrivit monitorulbt.ro.

Fata a fost violată, pe rând, mai întâi de tatăl său natural, care s-a spânzurat, iar după chiar de tatăl vitreg. Al doilea bărbat a fost ajutat chiar de mama fetei.

Fata avea 14 ani când a fost expusă ultima dată acestei traume, iar între timp, a ales să plece alături de prietenul ei.

Pentru a nu da de bănuit, tatăl vitreg s-a dus, la data de 29 martie 2021, la poliție unde a povestit că minora ar fi fost violată. Pentru a scăpa, el a dat vina pe prietenul fetei.

Atunci poliția a început o anchetă de unde s-a aflat că realitatea este cu totul alta.

După anchetă, s-a constatat că bărbatul a agresat-o sexual și pe sora victimei, o copilă de 12 ani. El și-a abuzat ambele fiice vitrege, ajutat chiar de mama fetelor. Fata cea mare a mai fost violată, în trecut, de către tatăl său natural, care a ales să își ia viața.

De asemenea, și mama fetelor riscă să fie trimisă în judecată.

Ambele fete au fost luate din familie și predate celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un băiat de 16 ani a încercat să dea foc unei benzinării

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: