Societate prestatoare de servicii de pază din Pitești amendată!

de | 20.06.2024 21:25 | Eveniment, Pitești

  • Verificări ale organizării și efectuării pazei

Polițiștii Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică Argeș au efectuat în ziua de 18 iunie verificări la o societate comercială cu obiectiv de tip industrial, de pe raza municipiului Pitești, pentru verificarea modului de organizare și a modului de efectuare a serviciului de pază.

Din verificări polițiștii au constatat că societatea prestatoare de servicii de pază nu îndeplinea toate sarcinile asumate prin Planul de pază avizat context în care  reprezentantul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform art. 58, alin. 1, lit c din Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor.

A fost stabilit de asemenea și un termen de remediere a deficiențelor constatate, la împlinirea căruia polițiștii vor reveni pentru verificări, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

 

Foto infoneamt.ro

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sală de jocuri de noroc din Pitești jefuită de un bărbat de 27 de ani din Drăganu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești