Sociologul Alfred Bulai a făcut infarct. El a fost scos din arest și dus la spital

de | 06.09.2024 20:16 | Național, Eveniment

Alfred Bulai, fost profesor la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), a fost transportat de urgență astăzi, 6 septembrie, la Spitalul Universitar, iar ulterior la Spitalul Militar, după ce a suferit un infarct în arestul Poliției Capitalei, relatează libertatea.ro

La doar o zi după ce a fost arestat preventiv, profesorul s-a simţit rău, iar medicul medicul centrului a bănuit că a avut un infarct având în vedere că are şi alte probleme de sănătate.

În urma investigaţiilor şi a analizelor s-a confirmat faptul că Alfred Bulai a suferit un infarct.

Sociologul, în vârstă de 61 de ani, fusese arestat preventiv pentru 30 de zile joi seară, 5 septembrie, de către Judecătoria Sectorului 1, în dosarul în care este acuzat de folosirea funcţiei în scop sexual și agresiune sexuală. Decizia este executorie, dar nu definitivă.

El este acuzat de foste studente că le cerea să se dezbrace, le mângâia și chiar întreținea raporturi sexuale cu unele dintre ele, conform dezvăluirilor site-ului Snoop.ro.

Cercetările în acest caz continuă, iar starea de sănătate a lui Bulai rămâne sub observație medicală.

Foto: stirileprotv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Nicio zi fără foc! Incendiile de vegetație continuă în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Militar