Șofer alergat de polițiști prin Ploiești! Avea o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

de | 26.12.2023 08:33 | Știri, Eveniment

Organele oficiale de lege au fost sesizate, în cursul serii de ieri, după ce un şofer a fost văzut conducând haotic, în Ploieşti.

Din fericire, un echipaj a reușit să-l oprească.

Astfel,  poliţiştii au fost sesizaţi, luni, cu privire la un şofer care conducea haotic pe o stradă. După ce l-au oprit în trafic, agenţii au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti, în timp ce desfăşurau activităţi de verificare şi control al traficului rutier în municipiu, au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Veniamin Costache, un conducător auto conduce haotic, fiind posibil să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice”, a informat, luni seară, IPJ Prahova.

Conform Digi24, poliţiştii au făcut verificări în vederea depistării autoturismului în cauză, acesta fiind oprit, pentru control.

La volan, a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Ploieşti. La solicitarea documentelor personale şi ale autoturismului, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a mai informat sursa citată de News.ro.  

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ploiești | Prahova

Ultimele articole