Șofer băut din Corbeni a provocat un accident rutier! Un tânăr a ajuns la spital!

de | 09.09.2024 15:55 | Județean, Eveniment

Un șofer băut din Argeș s-a urcat la volan și a provocat un accident rutier. Acesta  a ieșit pozitiv la testarea cu etilotestul.

A fost vorba despre un bărbat de 55 de ani, din Corbeni, care în timp ce conducea un autoturism pe DN 7C, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu autoturismul într-un podeț din beton.

Polițiștii din cadrul Poliției Municioiului Curtea de Argeș au fost sesizați la data prin S.N.U.A.U. 112, cu privire laacest incident și ajunși la fața locului aceștia au constatat faptul că în urma accidentului, un tânăr de 19 ani, din Corbeni, pasager în autoturism, a suferit leziuni.

Tânărul a fost transportat la spital iar șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care argeșeanul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză au fost întocmite documente procedurale conform art. 196 și 336 din Codul Penal, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun”, transmit polițiștii argeșeni.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Weekend de foc pentru pompierii argeșeni! Au avut loc 19 incendii de vegetație

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Corbeni

Ultimele articole