Șofer beat la 9 dimineața! Un argeșean a rămas pieton!

de | 04.03.2024 21:16 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat, în cursul zilei de 3 martie, în jurul orei 09:00, un bărbat de 61 de ani, din Boteni.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism, pe care îl conducea pe D.N. 73 D, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

foto descriptiv botosaneanul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean de 20 ani a fost prins conducând cu 117 de km/h în Stâlpeni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Boteni | Mioveni

Ultimele articole