Șofer drogat la volan în Argeș! A consumat două tipuri de substanțe

de | 12.02.2023 16:30 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au desfășurat, în noaptea de 11 spre 12 februarie, în intervalul 20:00 – 02:00, o acțiune de menținere a ordinii publice, precum și reducere a riscului rutier, în special în privința conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cadrul acțiunii, polițiștii de ordine publică alături de polițiștii de investigații criminale au verificat 8 localuri publice, cu activitate de tip baruri/pub- uri și săli de jocuri de noroc, de pe raza orașului Costești și a comunei Slobozia.

De asemenea, polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, împreună cu polițiști de ordine publică cu atribuții rutiere, au efectuat verificări în trafic.

Polițiștii au legitimat un număr de 72 de persoane, și au fost verificate 20 de autovehicule.

Astfel, în noaptea de 11 spre 12 februarie, în jurul orei 00:30, un bărbat de 27 de ani, din Slobozia, a fost depistat de către polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 659 de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența drogurilor.

În urma testării cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezența a două substanțe cu efect psihoactiv, iar bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea determinării substanțelor psihotrope prin analize de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Foto Monitorul de Cluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj | Slobozia