Șofer oprit cu focuri de armă de polițiști! A fugit după ce și-a agresat unchiul

de | 20.06.2022 15:56 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un șofer din București a fost oprit de oamenii legii cu focuri de armă, în timp de gonea pe DN 1, după ce și-a agresat unchiul, care avea un ordin de protecție împotriva sa.

Potrivit primelor cercetări, acesta ar fi și motivul care l-a făcut pe tânăr să fugă de polițiști, ignorând semnalul lor.

Văzând că nu a oprit la semnalul lor, oamenii legii au plecat în urmărirea sa, venind în sprijin mai multe echipaje.

Șoferul, însă, nu s-a lăsat și a continuat să fugă de polițiști. În cele din urmă, aceștia s-au văzut nevoiți să tragă mai multe focuri de armă. Bărbatul a fost rănit, iar într-un final a oprit autoturismul.

El a fost transportat la spital de către o ambulanță. Se pare că a fost rănit la picioare.

În urma incidentului, traficul este îngreunat pe DN1.

„S-ar fi prezentat la locuința persoanei respective având asupra lui un cuțit sau două. Persoana respectivă a sunat la 112. La fața locului au venit echipaje de poliție din cadrul secției 2. Bărbatul s-a urcat în mașină și a fugit de la fața locului, și două echipaje de poliție au pornit în urmărirea lui din cartierul Aviației. Aici, unde ne aflăm, a fost un prim contact, când un echipaj de poliție a rămas imobilizat pe partea dreaptă, ca urmare a coliziunii cu vehiculul persoanei în cauză.

În momentul acela, s-au tras mai multe focuri de armă asupra roților vehiculului, care a făcut pană. A mers așa, cu pană, și urmărit de celălalt echipaj până la pod la Băneasa, a întors, a revenit pe sensul acesta, unde, în spatele meu, echipajul de poliție l-a blocat. Unul dintre polițiști l-a somat din nou să se oprească, el a încercat să ia arma din mână polițistului și apoi să coboare, dar nu a reușit. A încercat să coboare pe partea dreaptă după ce i-a fost blocată portiera din stânga și în acel moment, polițistul a tras două focuri asupra lui, în zona inferioară a corpului.

În cele din urmă a fost imobilizat și transportat la spital.”, spun anchetatorii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vitezoman la 69 de ani! Beat, gonea cu 144 km/h pe străzile din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | DN1

Ultimele articole