Șoferul de 24 de ani din Pitești care a intrat cu mașina într-un bloc, urmează să fie operat!

de | 04.10.2024 11:43 | Județean, Eveniment, Importante

INFORMAȚII NOI 

Polițiștii piteșteni au fost sesizați în noaptea de 3 spre 4 octombrie, cu privire la un eveniment rutier pe raza municipiului Pitești, în care un autoturism a ieșit în afara carosabilului și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești a rezultat că un tânăr de 24 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism din direcția bld. Nicolae Bălcescu spre str. Negru Vodă (Bascov spre centru Pitești), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara carosabilului unde a lovit un stâlp al rețelei de energie electrică și zidul unui bloc de locuințe.

Tânărul, care era singur în autoturism, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri. Din informațiile obținute aflăm că tânărul urmează să fie operat în cursul zilei de azi.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa, în care cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 3 octombrie 2024

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în cartierul piteștean Nord.

Din primele informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina într-un bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

f3c4a9a4 36e6 419e 89d1 837d02f66925 - Șoferul de 24 de ani din Pitești care a intrat cu mașina într-un bloc, urmează să fie operat!

Foto: Facebook Info Trafic Pitești/Denisa Mihaela Dragulescu

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

642a3749 bed8 4ead b3cb 9e726bcb8ba2 - Șoferul de 24 de ani din Pitești care a intrat cu mașina într-un bloc, urmează să fie operat!

4a39896a 70c6 4c4e bd24 06e125b55716 1 - Șoferul de 24 de ani din Pitești care a intrat cu mașina într-un bloc, urmează să fie operat!

De asemenea, la locul accidentul sunt prezenți și oamenii legi, pentru cercetări și fluidizarea traficului.

În urma impactului a rezultat o victimă, iar autoturismul este serios avariat. Victima este un tânăr de aproximativ 23 de ani, care a suferit un traumatism în zona capului și prezintă suspiciune de fractură la piciorul drept.

7c93c4f0 854f 4b04 a57c 337b1d05b08f - Șoferul de 24 de ani din Pitești care a intrat cu mașina într-un bloc, urmează să fie operat!

Tânărul se poate considera norocos, deoarece la momentul producerii evenimentului, în apropierse afla un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești, care tocmai finalizase o intervenție.

Salvatorii au intervenit prompt, l-au scos pe tânăr din autoturism și au acționat cu un stingător asupra vehiculului care luase foc.

În urma extragerii din autoturism și acordării îngrijirilor medicale la fața locului, tânărul a fost transportat la spital.

 

Foto: Facebook Info Trafic Pitești/Denisa Mihaela Dragulescu/ISU Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fetiță de doi ani, mușcată de câini în curte. A ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Nicolae Bălcescu | Pitești | Uiasca | Valea Ursului