Doi șoferi s-au ales cu dosar penal, după ce au condus băuți! Etilotestul a indicat 0,74 și 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat

de | 26.02.2024 17:41 | Eveniment, Știri

Doi bărbați au fost depistați de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni în timp ce conduceau autovehicule și se aflau sub influența alcoolului, valorile rezultate în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,74 și 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, unul dintre șoferi este un bărbat de 58 de ani, din Vlădești, care a fost depistat în timp ce se afla la volanul unei mașini pe DJ 732, pe raza localității de domiciliu.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult de atât, a mai fost depistat un alt bărbat, de 40 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu.

În urma testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma rezultatelor, șoferii au fost deși la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În ambele cauze a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

foto descriptiv abcnewsromania.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

TIR răsturnat în comuna Cotmeana! Șoferul a fost transportat la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cotmeana | DN 73 | Stâlpeni | Vlădești