Șoferi depistați de RADAR cu 131 de km/h prin Pitești

de | 29.07.2024 15:54 | Eveniment, Județean

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat în ziua de 28 iulie doi șoferi care conuceau cu viteză excesivă pe DN 65B.

A fost vorba despre un bărbat de 44 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 131 de km/h, cu 61 peste limita legală.

Pe același sector de drum, cu limita de 70 de km/h, a fost depistat și un șofer de 62 de ani, din Craiova, care a fost înregistrat tot cu viteza de 131 de km/h.

În urma abaterilor constatate, ambii șoferi au fost sancționați conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice iar permisele de conducere le-au fost reținute pentru 90 de zile, fiind eliberate dovadezi înlocuitoare.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incendiu de vegetație în localitatea Merișani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | DN 65B | Mioveni | Pitești