Șoferiță de 19 ani din Dârmănești depistată conducând cu viteză excesivă prin Mioveni

de | 03.09.2024 15:01 | Eveniment, Județean

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În ultimele 24 de ore polițiștii rutieri împreună cu structurile de ordine publică, au acționat în 33 de filtre rutiere, fiind efectuate 370 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

Au fost aplicate, în urma abaterilor constatate de către polițiștii rutieri un număr de 256 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 36.000 de lei. Au fost reținute de asemenea 13 permise de conducere și retrase 18 certificate de înmatriculare.

82 de abateri au fost depășiri ale regimului legal de viteză, iar dintre permisele de conducere reținute ca urmare a săvârșirii unor contravenții, 3 au fost ca urmare a depășirii limitei de viteză cu peste 50 de km/h față de limita legală și una ca urmare a consumului de alcool, cu valori ale alcoolemiei ce implică răspundere de natură contravențională.

Dintre persoanele depistate conducând cu viteză excesivă s-a numărat și o șoferiță de 19 ani din Dârmănești. Aceasta a fost prinsă la data de 2 septembrie de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni la volanul unui autoturism pe raza orașului Mioveni, într-o zonă cu limita legală de 50 de km/h. În acest caz aparatul RADAR a înregistrat viteza de 116 de km/h, cu 66 peste limita legală.

În urma abaterii, cea în cauză a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002R iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto descriptiv ziarulunirea.ro

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Pitești! Implicat un autobuz Publitrans!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dârmănești | Mioveni | Publitrans

Ultimele articole