Șoferul drogat care a ucis doi tineri cu bolidul la 2 Mai posta pe net poze cu mesajul „Drogurile sunt viața mea”

de | 19.08.2023 23:30 | Național, Eveniment

„Drogurile sunt viața mea”. Acesta este mesajul pe care îl afișa pe rețelele de socializare, fără nici o reținere, tânărul șofer care azi s-a urcat drogat la volan și a lovit un grup de opt persoane, pe drumul dintre 2 Mai și Vama Veche. În urma impactului violent, un băiat de 21 de ani și o fată de 20 de ani au murit pe loc. Alți trei tineri, doi băieți de 19 și 20 de ani și o fată de 20 de ani, au suferit grave leziuni.

ec191963 cd52 4531 8a37 ea0e6c8d7610 - Șoferul drogat care a ucis doi tineri cu bolidul la 2 Mai posta pe net poze cu mesajul „Drogurile sunt viața mea”
Potrivit experților, mesajul de pe tricoul său reprezintă un îndemn clar la consumul de droguri.

Imprimeul “Drugs are my life. Channing University. School of Pharmacy” este un îndemn clar la consumul de droguri sintetice, din aceeași categorie cu cele identificate azi în organismul lui. Tricoul este produs în atelierul creatorului de modă de lux american Mike AMIRI și costă în jur de 300 €.”, transmite Cătălin Țone, expert antidrog, într-o postare pe Facebook

Se pare că tânărul provine dintr-o familie înstărită. Mama acestuia vinde și închiriază terenuri în Pipera și alte zone scumpe din București, în timp ce tatăl său este implicat în organizarea concursurilor de off-road, relatează gandul.ro

Cât îl priveşte pe tânărul drogat, acesta nu ezita să se laude cu statutul său social, el postând frecvent pe Instagram fotografii cu teancuri de bani şi maşini scumpe.

Autorul tragicului accident  conducea un Mercedes decapotabil, cu numere de București.

Tragedia a avut loc sâmbătă dimineața, puțin după ora 5,00, iar din cercetările poliției a reieșit că autorul accidentului, un tânăr de 19 an, a intrat pur și simplu într-un grup de pietoni care se deplasa pe partea carosabilă a DN39 spre Vama Veche.

5fa6cf89 39cf 4fd0 b410 afbf6658d301 - Șoferul drogat care a ucis doi tineri cu bolidul la 2 Mai posta pe net poze cu mesajul „Drogurile sunt viața mea”

După ce a provocat accidentul, şoferul a fugit, însă a fost depistat la scurt timp de oamenii legii în staţiunea Vama Veche

Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Pe numele șoferului din București a fost întocmit dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă, fuga de la locul accidentului și conducerea unui vehicul sub influența drogurilor.

Astăzi, 19 august, el a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 20 august, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

sursă foto Instagram Vlad Pascu/ captură video Facebook Cătălin Țone

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O mașină a intrat într-un grup de pietoni în localitatea 2 Mai. Doi tineri au murit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Cătălin Țone | Vama Veche | Vlad Pascu