Ai solicitat returnarea garanției de 50 de bani și ai fost refuzat de comerciant? Iată ce poți face!

de | 23.08.2024 13:55 | Economic, Importante, Național

Ministerul Mediului pune la dispoziția publicului un număr dedicat pentru sesizarea prin Whatsappa neregulilor privind preluarea ambalajelor SGR. Astfel, dacă întâmpini dificultăți cu returnarea ambalajelor SGR și dacă ai solicitat garanția de 50 de bani și ai fost refuzat de comerciant, ministerul Mediului vine cu lămuriri privitoare la ce au de făcut cetățenii în acest caz.

Sursă foto: Facebook Ministerul Mediului Romania

”Întâmpini dificultăți cu returnarea ambalajelor SGR?

Ai solicitat returnarea garanției de 50 de bani și ai fost refuzat de comerciant?

Dă-ne un mesaj pe Whatsapp și ne vom asigura că nu se mai repetă!

MMAP pune la dispoziția publicului un număr dedicat pentru sesizarea prin Whatsappa neregulilor privind preluarea ambalajelor SGR.

Vom prelua mesajele dumneavoastră și le vom transmite către ANPC – Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, Garda Naţională de Mediu sau RetuRO SGR, după caz.

Reamintim că, potrivit legislației în vigoare, preluarea ambalajelor și returnarea garanției este obligatorie pentru toți agenții economici care comercializează băuturi ambalate în recipiente cu simbolul SGR ”Ambalaj cu garanție”.

Sesizările pot fi transmise prin Whatsapp la numărul 0726715142.

Vă rugăm să aveți în vedere că acest canal de comunicare este destinat exclusiv sesizărilor care vizează funcționarea Sistemului de Garanție Returnare. Pentru alte sesizări din domeniul nostru de activitate, vă recomandăm să ne scrieți la petitii@mmediu.ro.

De asemenea, puteți transmite sesizările dvs și către: gardamediu@gnm.ro sau comisariatele județene ale GNM; 031.9003, număr pus la dispoziție de administratorul programului RetuRO”, transmit cei de la Ministerul Mediului în informarea publictă pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Cristian Gentea: ”Podul peste pârâul Bascov de pe strada Depozitelor a fost finalizat”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Ministerul Mediului | RetuRO | Uiasca | Valea Ursului

Ultimele articole