Spitalul Mioveni continuă seria prezentărilor cadrelor medicale! Azi vorbim despre medicul Alexandru Sebastian Stoian

de | 13.08.2024 12:15 | Lifestyle, Mioveni

Spitalul Orasenesc Mioveni continuă seria prezentărilor cadrelor medicale!

Astăzi este vorba despre dr. Alexandru Sebastian Stoian, medic specialist în Dermato-Venerologie, care face parte din echipa Spitalului Mioveni încă din anul 2021.
dr. Stoian la spitalul Mioveni
Alexandru Sebastian Stoian este absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie a Universității „Carol Davila” București.
Acesta și-a consolidat experiența profesională la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș” și continuă să își îmbogățească cunoștințele prin participarea la cursuri și stagii de specializare.
„Pacienții noștri îl apreciază nu doar pentru competența sa medicală, ci și pentru empatia și atenția cu care tratează fiecare persoană în parte.”, transmit reprezentanții spitalului.
Pentru cei interesați Dr. Stoian își desfășoară activitatea în ambulatoriu după următorul program:
  • Marți, miercuri și vineri în intervalul orar 08:00 – 14:00
Trebuie precizat că pentru consultații, este nevoie de o programare (la numărul de telefon 0372.791.212) și de bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la specialist.
spitalul Mioveni
Reamintim faptul că Spitalul Orășenesc Mioveni este primul spital de stat construit de la zero în România în ultimii 30 de ani.
Totodată amintim că unitatea medicală oferă pacienților și tuturor cetățenilor interesați, pachetul de servicii medicale de bază în asistență medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile paraclinice.
Potrivit contractului încheiat prin Casa Națională de Sănătate Argeș, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie, ori de la medicul specialist, Spitalul Orășenesc Mioveni realizează gratuit analize medicale de laborator.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | București | Mioveni | Spitalul Mioveni