Spitalul Mioveni – Peste 50 de persoane au participat la atelierul gratuit dedicat gravidelor, proaspetelor mămici și tăticilor

de | 22.07.2024 20:30 | Lifestyle, Mioveni

Spitalul Orășenesc Mioveni și Asociația „Hello Mama” au organizat luni, 22 iulie un atelier gratuit dedicat gravidelor, proaspetelor mămici dar și tăticilor.

eveniment spital Mioveni
La evenimentul care a avut loc la Restaurantul Club Mioveni au participat peste 50 de persoane.
Organizatrii au oferit în cadrul evenimentului informații esențiale despre sarcină, naștere și îngrijirea nou-născutului.
Trebuie precizat faptul că atelierul a fost susținut de o echipă de specialiști cu experiență formată din:
– Dr. Mariana Pîrvan, medic neonatolog;
– Dr. Andreea Hodorog, medic obstetrică-ginecologie;
– Loredana Tătărăscu, specialist consultant în lactație, acreditat IBCLC.
eveniment spital Mioveni
În cadrul atelierului au fost abordate o gamă largă de subiecte, de la îngrijirea nou-născutului și evoluția sarcinii, la tehnici corecte de alăptare și sfaturi practice pentru viitorii părinți.
În ceea ce privește organizarea evenimentului aceasta a fost posibilă datorită colaborării dintre Spitalul Orășenesc Mioveni, Asociația „Hello Mama”, „Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L”, „Weleda” și „InfoAlaptare”.
eveniment spital Mioveni
Suntem încântate de succesul atelierului și de interesul manifestat și considerăm că educația și informarea părinților sunt esențiale pentru o experiență pozitivă a sarcinii, nașterii și creșterii copilului. Ne bucurăm că am putut contribui la organizarea acestui eveniment și sperăm să continuăm să oferim sprijin și informații utile familiilor din Mioveni și din județul Argeș” a declarat dr. Mariana Pîrvan, medic neonatolog în cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni.
eveniment spital Mioveni
Cei prezenți la eveniment au apreciat în mod deosebit calitatea informațiilor prezentate și atmosfera prietenoasă și relaxantă a atelierului.

Foto: Spitalul Orasenesc Mioveni

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica de medicină dentară DR TEO – Eroziunea dentară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni | Spitalul Mioveni