Spitalul Orășenesc Mioveni realizează gratuit analize medicale de laborator prin Casa Națională de Sănătate Argeș

de | 24.07.2024 10:10 | Lifestyle, Mioveni

Reprezentanții Spitalului Orășenesc Mioveni anunță că unitatea medicală oferă pacienților și tuturor cetățenilor interesați, pachetul de servicii medicale de bază în asistență medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile paraclinice.
Potrivit contractului încheiat prin Casa Națională de Sănătate Argeș, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie, ori de la medicul specialist, Spitalul Orășenesc Mioveni realizează gratuit analize medicale de laborator.
analize spital Mioveni
Trebuie precizat că recoltările pentru analizele medicale de laborator se fac doar cu programare, în Policlinica Mioveni, etajul 1, în intervalul orar 7.00-10.00, de luni până vineri.
Persoanele care doresc analize rapide, în afara perioadei de programare, le pot face însă cu plată.
În privința ezultatelor acestea se pot ridica de la cabinet, în intervalul orar 10.00 – 11.00.
analize spital Mioveni
Pentru relații suplimentare puteți apela numărul de telefon 0783.019.752, în intervalul 10.00-15.00.
„Vă reamintim că toate aceste servicii medicale enumerate mai sus se realizează gratuit în limita fondurilor disponibile conform contractului încheiat cu CNAS, pe luna în curs”, transmit reprezentanții Spitalului Orășenesc Mioveni.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole