STAR TRADING IMPEX – PESTE 30 DE ANI DE EXCELENȚĂ

de | 24.07.2024 15:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Societatea STAR TRADING IMPEX a fost înfiinţată în 1993, având ca obiect principal de activitate: construcţii civile şi industrial, lucrări de construcţii ale altor proiecte inginereşti , lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor.

STAR-TRADING

Misiunea societății este orientarea către client – prin satisfacerea și depășirea așteptărilor acestuia, recunoașterea produselor și serviciilor noastre ca fiind accesibile și de calitate,deschiderea către executarea de lucrări provocatoare.

CREDEM IN CALITATE

Fie ca vorbim despre mari construcții private și publice, despre casa visurilor tale sau despre un proiect imobiliar amplu, Star Trading Impex se poate ocupa de toate fazele construcției de la concept, proiectare, execuție până la design interior.

STRUCTURI DURABILE, FUNDAȚII STABILE

O soluție de construcție ce oferă multiple avantaje, de la durabilitate, la disponibilitatea imediată o reprezintă elementele prefabricate din beton.

Din gama de elemente prefabricate de Star Trading Impex fac parte și componente pentru infrastructura rutieră: grinzi din beton, predale. La cerere, compania argeșeană poate produce și alte elemente pentru infrastructură conform cerințelor.

Elemente prefabricate TEMELIA VIITORULUI!

În prezent, Star Trading Impex produce grinzile utilizate la construcția lotului 5 al Autostrăzii Pitești – Sibiu, care cuprinde porțiunea Pitești – Curtea de Argeș și are o lungime de 30 km. Grinzile realizate pentru crearea nodului rutier de la Bascov, din cadrul proiectului de infrastructură rutieră, au lungimi cuprinse între 35,5 m și 35,75 m.

SERVICII ȘI PRODUSE

STAR TRADING IMPEX deține o gamă largă de utilaje, instalații și echipamente necesare realizării unor proiecte ample, în termene extrem de scurte şi cu respectarea standardelor calitative , lucru dovedit prin istoricul de proiecte deja executat.

HALE INDUSTRIALE

Realizăm proiecte industriale „la cheie” cum ar fi clădiri de birouri, unități de producție sau centre logistice.

INFRASTRUCTURI RUTIERE

Capacitate de producere grinzi de pod cu înălțimi cuprinse intre 0.4m – 2,10m și deschideri de până la 41m.

CLĂDIRI REZIDENTIALE

Soluții la cheie, acoperind fiecare etapă, de la proiectare, execuție, montaj sau antrepriză generală.

MATERIALE PREFABRICATE

Producem elemente prefabricate din beton armat și precomprimat. Dispunem de o SECȚIE DE

PRODUCTIE NOUĂ DOTATĂ cu echipamente și utilaje de ultimă generație și personal specializat pentru acest tip de activitate.

Acoperim toata gama de produse necesare realizării structurilor din beton de la: » elemente de fundație » elemente liniare de structură » elemente de planseu și acoperiș » pereți prefabricați » scări prefabricate utilizate pentru producția de hale industriale » grinzi de pod și alte elemente de infrastructură necesare în realizarea de structuri pentru drumuri si poduri. De asemenea, am dezvoltat un sistem de realizare a locuințelor (case, blocuri, locuințe modulare etc) din pereți, exclusiv prefabricate.

AVANTAJELE COMPANIEI NOASTRE

  • Diversitatea produselor și serviciilor
  • Personal calificat și competent
  • Raport excelent calitate/preț
  • Flexibilitate în onorarea solicitărilor beneficiarilor
  • Tehnologii noi si programe de asimilare

STAR TRADING IMPEX

STAR TRADING IMPEX

Adresă: str. DAMBOVNIC, NR 9, Albota, Argeș

Telefon: 0248-606070

Email: office@startrading.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Argeș | Bascov | Pitești | Sibiu | Star Trading | Uiasca | Valea Ursului