Statul investește în infrastructura sportivă. Premierul Marcel Ciolacu i-a mulțumit lui Gheorghe Hagi

de | 30.09.2024 18:41 | Administrație, Pitești

Semnarea contractelor pentru construirea noilor stadioane din Pitești și Constanța, alături de un patinoar modern la Sfântul Gheorghe, marchează un pas important în dezvoltarea infrastructurii sportive a României. Cu o investiție de peste 235 de milioane de euro, Guvernul român își reafirmă angajamentul față de sportul de masă și sprijinul acordat tinerilor sportivi.

Sursă foto: FB Marcel Ciolacu

”Semnarea contractelor pentru construirea noilor stadioane din Pitești și Constanța, dar și a unui patinoar modern la Sfântul Gheorghe reprezintă un moment istoric pentru infrastructura sportivă din România.

Investiția totală de peste 235 de milioane de euro subliniază angajamentul ferm al Guvernului pe care îl conduc de a sprijini dezvoltarea infrastructurii sportive și a sportului de masă.

Am mulțumit în mod special marilor sportivi prezenți astăzi la Guvern, Elisabeta Lipă, Gheorghe Hagi și Gică Popescu, pentru exemplul și inspirația pe care o oferă tinerilor sportivi. De asemenea, am mulțumit constructorilor români care au demonstrat că au capacitatea de a face infrastructură de calitate”, a transmis premierul Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Despre semnarea contractului de proiectare și execuție a Stadionului ”Nicolae Dobrin” de către Compania Națională de Investiții și firma Construcții Erbașu SA puteți citi aici.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

După 3 ani de așteptări, s-a semnat contractul pentru ridicarea Stadionului ”Nicolae Dobrin”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța | Gheorghe Hagi | Marcel Ciolacu | Nicolae Dobrin | Pitești

Ultimele articole