La Ștefănești! Ghiozdan complet echipat pentru elevii din clasele pregătitoare!

de | 09.09.2024 10:00 | Ștefănești, Administrație

Surprize pentru elevii din clasele pregătitoare din Ștefănești! Aceștia primesc astăzi, în prima zi de şcoală un ghiozdan complet echipat,

la Ștefănești

Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Velcea .

Și în acest an Primăria și Consiliul Local Ștefănești s-au preocupat ca elevii din clasele pregătitoare din oraș să fie întâmpinați la începerea noului an școlar cu câte un ghiozdan cu rechizite, în cadrul programului „Primul Ghiozdan”.
„Pachetele oferite reprezintă o formă de sprijin material pentru stimularea elevilor și un instrument pentru creșterea accesului la educație și reducerea abandonului școlar”, transmite primarul Nicolae Velcea.
la Ștefănești
Acesta mai precizează că pentru derularea progamului „Primul Ghiozdan” în anul școlar 2024-2025, au fost achiziționate pachete compuse din ghiozdan și rechizite, ambalate și distribuite în cutii de carton, finanțarea fiind integrală din bugetul local al orașului Ștefănești.
„Pentru începerea anului școlar 2024-2025 Primăria și Consiliului Local Ștefănești s-au preocupat ca elevii sa învețe în cele mai bune condiții efectuându-se lucrări de reparații și investiții la toate școlile de pe raza Orașului Ștefănești.”
Totodată unitățile școlare vor fi dotate în cursul acestui an școlar, cu materiale didactice și echipamente digitale prin proiectul finanțat prin PNRR – „Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din orașul Ștefănești, județul Argeș”. Proiectul se află în prezent în procedură de achiziție publică.
„Educația este una din principalele priorităţi ale administrației publice locale, obiectivul nostru fiind ca activitatea didactică să se desfășoare în cele mai bune condiții în toate unitățile școlare din orașul Ștefănești.”, a mai transmis edilul Nicolae Velcea pe pagina de socializare.
Foto: Facbook Nicolae Velcea
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: educație | Nicolae Velcea