Ce sumă de bani primește marele câștigător? Au început înscrierile la Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2024!

de | 05.09.2024 17:35 | Pitești, Lifestyle

Organizată de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești.

Festivalul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare susținute de artiști consacrați ai genului. Concurenții vor trimite fișa de înscriere și înregistrarea a două piese de muzică folk, cu durata de maximum 4 minute per melodie, pentru preselecție, la adresa: CENTRUL CULTURAL PITEŞTI, CASA CĂRŢII, str. Craiovei nr. 2, Bl. G1, municipiul Piteşti, judeţul Argeș, cod 110013, telefon 0248/219976, sau la e-mail-ul cultcentre@yahoo.com, până pe data de 18 octombrie 2024.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești

 

Preselecția se va desfășura online, pe baza materialului audio trimis de concurenți. După evaluare, concurenții vor fi anunțați telefonic și pe e-mail dacă au fost admiși la preselecție. Festivalul-concurs și Gala Laureaţilor se vor desfășura în sala de concerte a Filarmonicii Pitești, cu sediul în str. Calea București, nr. 2, Pitești, județul Argeș, pe data de 26 octombrie 2024, de la ora 18:00. Concurenții vor participa individual sau în grupuri, pe categorii de vârstă: până la vârsta de 18 ani și peste vârsta de 18 ani. Regulamentul de organizare a festivalului și fișa de înscriere se pot descărca de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro) sau de pe pagina oficială de Facebook a instituției. Se vor acorda: Trofeul festivalului, premiile I, II, III, mențiuni. Trofeul festivalului se va acorda celui mai bun concurent, indiferent de secțiunea de vârstă, și va fi în valoare de 3000 de lei, iar premiile pleacă de la 1.000 lei. Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon al Centrului Cultural Pitești – 0248/219976 sau să scrieți la adresa oficială de e-mail cultcentre@yahoo.com.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Centrul Cultural Pitești și FB Primăria Municipiului Pitești și

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lucrările a 25 de artiști plastici, la Salonul Argeșean de Arte Vizuale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole