Supărat că și-a pierdut banii la păcănele, un bărbat a luat toporul și a distrus aparatele

de | 20.02.2024 11:35 | Eveniment, Național

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după ce ar fi distrus cu un topor nu mai puțin de 19 aparate electronice, o ruletă și un bar din două săli de jocuri de noroc.

Potrivit digi 24.ro, incidentul a fost raportat prin apelul de urgență 112 de către o femeie din Giurgiu, iar echipa operativă a intervenit rapid, stabilind că în seara zilei de 16 februarie, supărat că a pierdut banii la păcănele, bărbatul a mers la o sală de jocuri situată pe bulevardul București, unde a distrus cu un topor 11 aparate electronice, o ruletă şi barul societăţii comerciale. Nu s-a mulțumit cu atât, iar la scurt timp a mers la o altă sală de jocuri de noroc din oraș, unde a distrus încă opt aparate electronice.

Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în sala de jocuri de noroc şi ar fi distrus mai multe aparate de jocuri electronice. În temeiul sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că, în seara zilei de 16 februarie, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri de noroc, situată pe bulevardul Bucureşti, din municipiul Giurgiu şi ar fi distrus, cu un topor, 11 aparate electronice, o ruletă şi barul societăţii comerciale. La scurt timp, acesta s-ar fi deplasat la o altă sală de jocuri de noroc, unde ar fi distrus încă opt aparate electronice”, se arată într-un comunicat de presă, transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Prin acțiunile sale, bărbatul a creat panică atât în rândul clienţilor, cât în rândul lucrătorilor celor două societăţi comerciale, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică.

El este cercetat acum pentru infracţiunile de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, după care instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Foto descriptiv Wall-street.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu pe A1! Un camion încărcat cu carton presat a luat foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Giurgiu