Surprize pentru elevii din Ștefănești. Ce transmite primarul Nicolae Velcea

de | 10.09.2024 16:55 | Administrație, Ștefănești

Elevii claselor pregătitoare au avut parte de o surpriză plăcută în prima zi de școală. Aceștia au găsit pe banci rechizite oferite în dar de către Consiliul Local și Primăria Orașului Ștefănești prin programul „Primul Ghiozdan“.
Ca în fiecare an, în luna septembrie am deschis larg porțile școlilor pentru începutul anului școlar 2024-2025.
În prima zi de școală, toţi elevii din clasele pregătitoare au găsit pe bănci rechizitele acordate de către Consiliul Local și Primăria Orașului Ștefănești prin programul „Primul Ghiozdan“, a precizat primarul Nicolae Velcea.
la Ștefănești
Acesta a transmis de asemeea și un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar:
Le doresc copiilor mult succes în acest an școlar, să respecte profesorii și să obțină cele mai bune rezultate pentru că la finalul anului dorim să-i premiem pe cât mai mulți dintre ei!”
la Ștefănești
Totodată le-a mulțumit cadrelor didactice pentru implicare.
Le mulțumesc cadrelor didactice pentru dăruirea și profesionalismul cu care ne formează copiii, le urez multă sănătate, putere de muncă și satisfacţii profesionale!”
la Ștefănești
Nicolae Velcea aduce vești noi și anunță că urmează ca școlile din Ștefănești să fie dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente noi, proiectul fiind finanțat prin PNRR.
De asemenea, cu bucurie vă anunț că suntem în procedură de achiziție publică pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente noi pentru toate școlile din orașul nostru, printr-un proiect finanțat pe PNRR.
Suntem preocupați permanent de educația copiilor noștri și de a le oferi cele mai bune condiții de învățare.
Succes tuturor și un an plin de reușite!”, a mai adăugat primarul Nicoale Velcea.
la Ștefănești
Foto: Facebook Nicolae Velcea
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea