Sute de concurenți sunt așteptați la concursul de dans sportiv ”Cupa Muntenia”

de | 08.03.2024 19:34 | Lifestyle, Pitești

Piteștiul găzduiește în perioada 16-17 martie a V-a ediție a concursului de dans sportiv ”Cupa Muntenia”, coordonat de coregraful și arbitrul internațional Alfred Schieb. Evenimentul reunește circa 400 de concurenți

Sursă foto: Facebook Centrul Cultural Pitești.

Astfel, potrivit informării publicate de cei de la Centrul Cultural Pitești, concursul se desfășoară conform programului:
Sâmbătă, 16 martie, de la ora 9:00 – Concurs de dans sportiv, la care participă 300 de concurenți cu vârste între 4 și 45 de ani, de la 40 de cluburi din țară. Se dansează dansuri standard: Vals lent, Tango, Vals vienez, Slow-fox, Quick-step și dansuri latino: Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive. Juriul este format din arbitri de la 20 de cluburi din țară, atestați de Federația Română de Dans Sportiv. Prețul unui bilet este de 35 de lei. Copiii și pensionarii au intrarea liberă.
Duminică, 17 martie, de la ora 10:00 – Concurs de Streetdance, la care participă 100 de concurenți cu vârste cuprinse între 4 și 30 de ani. Componența: solo, duo, small team, big team și mega team. Jurizează arbitri atestați de Federația Română de Dans Sportiv. Prețul unui bilet este 20 de lei. Copiii și pensionarii au intrarea liberă.

Sursă foto: Facebook Centrul Cultural Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un defibrilator extern a fost pus la sediul Consiliului Județean Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești | Concursul de dans sportiv Cupa Muntenia | Pitești

Ultimele articole