Sute de sportivi sunt în acest weekend la Pitești

de | 14.09.2024 19:11 | Pitești, Lifestyle

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeş, Marius Nicolaescu, a participat astăzi la deschiderea oficială a Concursurilor Naționale Under 12 și Under 13 (ne-waza) de judo și a Campionatului Național Under 15 (ne-waza) de judo.

Competițiile care reunesc un număr de aproximativ 400 de sportivi participanți au loc la Sala Sporturilor Trivale, în perioada 14 – 15 septembrie 2024, începând cu ora 09:00. Intrarea este liberă.

”Consiliul Județean Argeş susține sportul de masă, dar și sportul de performanță. Este cunoscut faptul că noi, Consiliul Județean Argeş, am alocat sume importante de bani pentru activități nonprofit de interes general în domeniul sportului. În acest an suma alocată a fost de aproximativ 700.000 lei”, a punctat Marius Nicolaescu, vicepreședinte C.J. Argeş, potrivit informării publicate.

Vicepreședintele Marius Nicolaescu a înmânat Federației Române de Judo o „Diplomă de Excelență” pentru promovarea și susținerea acestui sport în rândul tinerelor, dar și pentru rezultatele sportive obținute.Evenimentul organizat în acest week-end la Pitești este organizat de Federația Română de Judo, în parteneriat cu CSM Pitești și cu ACS Judo Legend, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești și al Consiliului Județean Argeș.

Sursă foto: FB CJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primăria închide temporar parcurile din Pitești: ”Există în continuare risc ridicat de prăbușire a altor arbori”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CSM Pitești | Marius Nicolaescu | Pitești | Trivale