Tânăr de 18 ani, cu antecedente penale – reținut pentru furt!

de | 24.05.2024 21:30 | Eveniment, Județean

  • Reținut pentru furt!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, în care se desfășoară cercetări față de un tânăr de 18 ani, cu antecedente penale.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la data de 25 aprilie precum și în ziua de 20 mai tânărul ar fi sustras obiecte vestimentare dintr-un magazin de profil. Prejudiciu cauzat a fost stabilit la aproximativ 550 de lei.

De precizat că bunurile au fost recuperate și restituite reprezentantului persoanei vătămate iar după administrarea probatoriului, tânărul de 18 ani, care se afla deja sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, dispusă în altă cauză penală, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 24 mai, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Câmpulungean de 93 de ani-găsit mort sub un pom din gospodăria sa. Fiul de 64 de ani a fost REȚINUT

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole