Tânăr de 20 de ani din Budeasa sancționat de polițiștii piteșteni pentru conducere agresivă

de | 05.09.2024 19:07 | Județean, Eveniment

Polițiștii rutieri împreună cu structurile de ordine publică, au acționat în ultimele 24 de ore în 39 de filtre rutiere. Au fost efectuate 364 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv iar ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate, în total 314 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 47.000 de lei.

Totodată au fost reținute 17 permise de conducere și retrase 21 de certificate de înmatriculare.

114 abateri au fost depășiri ale regimului legal de viteză, iar dintre permisele de conducere reținute ca urmare a săvârșirii unor contravenții, 8 au fost ca urmare a depășirii limitei de viteză cu peste 50 de km/h față de limita legală și 1 ca urmare a consumului de alcool, cu valori ale alcoolemiei ce implică răspundere de natură contravențională.

Un alt incident depistat de polițiști a avut loc pe 4 septembrie pe strada Nicolae Dobrin, din municipiului Pitești, acolo unde polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 20 de ani din Budeasa care conducea agresiv, prin patinarea excesivă, în gol, a roților motoare, la plecarea de pe loc.

În urma abaterii șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă, conform OUG 195/2002R. Totodată permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) A intrat cu mașina într-un cap de pod la Stâlpeni! Bărbat transportat de urgență la spital!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Budeasa | Nicolae Dobrin | Pitești

Ultimele articole