Tânăr de 20 de ani prin gonind cu 143 de km/h prin Pitești

de | 24.06.2024 17:17 | Județean, Eveniment

Ieri, 23 iunie, polițiștii rutieri argeșeni au fost la datorie și au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Pentru abaterile constatate, oamenii legii au aplicat 233 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 53.700 de lei, au reținut 23 de permise de conducere și au retras 14 certificate de înmatriculare.

Printre cei care au rămas fără permis se numără și vitezomanii. Este și cazul unui tânăr de 20 de ani, din Micești.

El a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 143 de km/h (cu 93 peste limita legală), în timp ce se deplasa pe str. Calea Câmpulung din municipiul Pitești, pe un sector de drum cu limita legală de 50 de km/h.

Pentru că i-a plăcut adrenalina și a apăsat prea tare pedala de accelerație, tânărul s-a ales cu p amendă de 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

foto descriptiv ordinea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident la Schitu Golești! A intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Micești | Pitești | Rusalii

Ultimele articole