Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă adâncă de 100 de metri

de | 12.08.2024 23:10 | Eveniment, Național

Intervenție de urgență astăzi în staţiunea Păltiniş, unde un ATV a căzut într-o râpă adâncă de o sută de metri. Un cetățean străin, în vârstă de 20 de ani, și-a pierdut viața.

Potrivit news.ro, incidentul grav a avut loc în jurul orei 17:00. În timp ce conducea un ATV pe un drum forestier, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare, iar vehiculul s-a prăbușit într-o râpă cu o adâncime de aproximativ 100 de metri.

Șoferul a reuşit să sară la timp de pe vehicul, însă pasagerul, un cetăţean străin, în vârstă de 20 de ani, a căzut odată cu ATV-ul.

Potrivit sursei citate, ATV-ul a luat foc după ce s-a răsturnat, provocând un incendiu care s-a extins şi la vegetaţie, respectiv la litiera pădurii.

La faţa locului au intervenit de urgență pompierii sibieni, alături de Salvamont Sibiu, SAJ Sibiu, jandarmii montani şi poliţişti.

Tânărul a fost recuperat cu ajutorul salvamontiștilor, însă era inconștient. A primit asistență medicală de la echipajul SAJ și a fost predat elicopterului SMURD Brașov pentru a-l transporta la UPU Sibiu.

În ciuda eforturilor depuse, echipajele medicale nu au reușit să-l salveze, fiind declarat decesul,

Din păcate, tânărul de 20 de ani accidentat la Şanta a intrat în stop cardio-respirator şi, în ciuda eforturilor echipajelor prezente, nu a răspuns manevrelor aplicate”, au transmis reprezentanţii SAJ Sibiu.

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Reamintim că, la începutul acestei luni, un accident similar a avut loc și în localitatea Budeasa, în urma căruia omul de afaceri argeșean Sorin Porojan a murit.

În timpul unei plimbări, care ar fi trebuit să fie de relaxare și timp de calitate petrecut cu familia, s-a întâmplat un accident crunt. Bărbatul a pierdut controlul asupra ATV-ului și s-au răsturnat într-o râpă.

Din păcate, impactul a fost fatal pentru omul de afaceri în vârstă de 39 de ani.

Mai multe informații despre acest subiect AICI.

Sursă foto: news.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteșteni amendați și lăsați fără permis pentru comportament agresiv în trafic

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Budeasa | Salvamont | Salvamont Sibiu | Sibiu