Tânăr de 21 de ani căutat de autoritățile din Italia – depistat în Pitești!

de | 17.01.2024 17:01 | Știri, Eveniment

Polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat, în cursul nopții trecute, de 16 spre 17 ianuarie, aproape de miezul nopții, pe strada Calea Câmpulung din municipiul Pitești, un tânăr de 21 de ani, din Topoloveni ce era căutat de autoritățile din Italia.

Organele de lege au efectuat cercetări, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit că argeșeanul figurează urmărit în baza unui mandat de arestare emis de autoritățile din Italia.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, fiind preluat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale și prezentat în fața Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, în vederea parcurgerii procedurilor specifice pentru extrădare.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean de 22 de ani a fost condamnat la 3 ani de închisoare, după ce a încălcat ordinul de protecție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Italia | Pitești | Topoloveni

Ultimele articole