Un tânăr de 21 de ani din Ștefănești prins conducând cu viteză excesivă

de | 05.07.2024 16:25 | Județean, Eveniment

Polițiștii rutieri argeșeni au acționat în ziua de 4 iulie în 67 de filtre rutiere, fiind efectuate 338 de testări cu aparatele din dotare, pentru detectarea consumului de alcool sau substanțe cu efect psihoactiv.

În urma abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate, în total 234 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 53.000 de lei. Totodată au fost reținute 15 permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Un astfel de caz în care șoferul a rămas pieton a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești. A fost vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DN 65B, pe un sector de drum cu limita de 70 de km/h,  fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 127 de km/h (cu 57 peste limita legală).

Șoferul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

Sursă foto: Facebook MAI

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Intervenție a pompierilor în cartierul Exercițiu! Oală uitată pe aragaz!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | DN 65B | Pitești

Ultimele articole