Un tânăr de 21 de ani și-a ucis tatăl după o ceartă! Mama criminalului este îngrozită!

de | 10.10.2023 18:47 | Știri, Eveniment

Un tânăr în vârstă de 21 ani a fost reţinut, în cursul zilei de astăzi, marţi, după ce și-a omorât tatăl în urma unui conflict spontan.

Agresorul și-a lovit victima cu un levier metalic, iar bărbatul, în vârstă de 49 ani, a decedat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, potrivit Digi24.

Polițiștii au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie şi-a găsit soţul inconştient, în curtea imobilului în care locuieşte, în localitatea Monor.
La fața locului a intervenit un echipaj de ambulanţă şi a constatat decesul bărbatului.

Din investigaţiile efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în timpul nopţii a rezultat că între bărbatul de 49 de ani şi fiul acestuia, un tânăr de 21 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, iar tânărul i-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu un levier metalic, tatălui său. Tânărul a fost luat în custodia poliţiştilor şi condus la audieri”, relatează sursa citată.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore în urma audierilor, și este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie, raportat la infracţiunea de omor”. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, în vederea arestării preventive.

 

Foto Aktual24

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș! 231.997 pastile de ecstasy într-o remorcă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bistriţa-Năsăud