Un tânăr de 22 de ani din Costești amendat și lăsat pieton din cauza inconștienței

de | 05.06.2024 22:01 | Costești, Eveniment

Argeșean sancționat de polițiști după o situație cu grad ridicat de risc de accident.

Este vorba despre un tânăr de 22 de ani din Costești, care a fost depistat de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești în data de 3 iunie la volanul unui autoturism pe str. Victoriei de pe raza localității de domiciliu iar la trecerea la nivel cu calea ferată nu a respectat semnificația semnalizării acustice și luminoase, traversând pasajul de cale ferată în timp ce barierele erau în curs de coborâre.

În urma abaterii tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R. Totodată acesta a rămas pieton fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv Facebook

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Dosar penal pentru un bărbat de 49 de ani din Țițești prins în timp ce conducea băut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole