Un tânăr de 24 de ani a rămas fără mașina de 60.000 de euro, după un control al poliţiştilor de frontieră

de | 14.08.2024 18:39 | Eveniment, Național

Un șofer român, în vârstă de 24 de ani, a rămas fără maşina în valoare de 60.000 de euro, după ce poliţiştii de frontieră din Timiș au făcut mai multe verificări.

Ieri, 13 august, tânărul s-a prezentat pentru control, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița. El se afla la volanul unui autoturism marca Volvo XC90, înmatriculat în Franța.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Germania.

Potrivit Poliției de Frontieră, bolidul, estimat la o valoare de 60.000 euro, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 300.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar cercetările continuă sub suspiciunea comiterii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Română

sursă foto Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Germania