Un tânăr de 33 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR parcat

de | 27.09.2024 12:12 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc în dimineața zilei de astăzi în județul Brașov, unde un tânăr de numai 33 de ani și-a pierdut viața.

Potrivit antena3.ro, tragedia a avut loc pe DN 13 Brașov-Târgu Mureș, la kilometrul 11+800 de metri, la intrare în localitatea Feldioara.

Tânărul circula din direcția Sighișoara către Brașov, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un autocamion parcat pe marginea drumului.

accident teribil in brasov un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina sub un tir 925615 - Un tânăr de 33 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR parcat

La fața locului au intervenit de urgență echipaje medicale, dar și oamenii legii.

Din păcate, impactul cu TIR-ul a fost atât de puternic încât tânărul de 33 de ani, care se afla singur în mașină în momentul în care s-a produs incidentul, a murit pe loc.

Traficul rutier în zonă a fost blocat timp de zeci de minute pentru ca autoritățile să poată să scoată victima dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

accident teribil in brasov un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina sub un tir 925617 - Un tânăr de 33 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un TIR parcat

Foto: antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) La un pas de tragedie după ce a încercat să hrănească un urs

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sighișoara