Tânăr din Argeș, prins beat la volanul unei mașini fără RCA și cu ITP-ul expirat

de | 01.08.2023 16:34 | Eveniment, Județean, Știri

Încurajat de aburii alcoolului, în seara zilei de ieri, 31 iulie, în jurul orei 22:00, un bărbat de 37 de ani, din Căldăraru, s-a urcat la volan și a pornit la plimbare pe DJ 679C, pe raza localității de domiciliu.

Spre ghinionul lui, a fost oprit în trafic de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Buzoești, pentru un control de rutină.

Acesta a fost testat și cu aparatul etilotest, iar în urma testării a reieșit o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost dus la un spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma unor verificări amănunţite, poliţiştii au descoperit că maşina condusă avea şi ITP-ul expirat, şi nu avea nici poliţă de asigurare RCA.

Astfel, pentru isprava sa, tânărul s-a ales cu dosar penal, dar și cu amendă în valoare de 2.305 lei. Totodată, permisul de conducere i-a fost suspendat, iar certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare i-au fost retrase.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Încep lucrările de frezare și asfaltare pe Bulevardul Republicii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzoești | Căldăraru

Ultimele articole