Tânăr de 21 de ani, împușcat mortal de polițiști în timpul unei urmăriri în trafic!

de | 12.01.2023 10:58 | Eveniment, Național, Știri

Un tânăr de 21 de ani a ajuns sâmbătă seară la Spitalul Județean Suceava cu o plagă, după ce a fost împușcat de către polițiști în timpul unei urmăriri în trafic.

Din păcate, medicii nu i-au putut salva viața, anunțând că biăiatul a murit după ce starea lui s-a înrăutățit, informează Monitorul de Suceava, potrivit Digi24.

De asemenea, și pasagerul autoturismului, Florin Negură, a fost atins de unul din gloanțele trase de polițiști.

Totul s-a petrecut sâmbătă seara, în localitatea Moldovița din județul Suceava, acolo unde a avut loc o urmărire în trafic, după ce șoferul unei mașini a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.
Polițiștii Secției Rurală Vama au încercat să oprească mașina, însă șoferul a accelerat cu intenția de a scăpa. Urmărirea s-a desfășurat pe o distanță de câțiva kilometri.

Polițiștii au tras două focuri de avertisment în aer și unul către mașină, asta după ce au insistat ca mașina să oprească. Polițiștii nu au mai putut continua cursa deoarece mașina a intrat pe un drum forestier, conform sursei citate.

La scurt timp, un apel la 112 a anunțat că o persoană a fost rănită prin împușcare și era solicitat ajutorul unui echipaj medical într-o zonă forestieră.

Autoturismul era împotmolit într-un șanț.

Toți tinerii din autoturism erau băuți, iar în mașină au fost găsite mai multe sticle de cu băuturi alcoolice, informează IPJ Suceava, potrivit Monitorul de Suceava.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trei bărbați depistați fără permis la volan, pe drumurile din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suceava

Ultimele articole