Un tânăr din Mioveni și prietenul lui-terorizați de alți doi tineri de 18 și 19 ani

de | 19.06.2024 15:25 | Județean, Eveniment

Doi tineri, unul de 18 ani din Costești și unul de 19 ani din Merișani, au ajuns după gratii, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunilor de șantaj, uzurpare de calități oficiale și loviri sau alte violențe.

Băiatul de 18 ani este acuzat că ar fi amenințat un tânăr din Mioveni pentru a-l determina să posteze pe rețelele de socializare o înregistrare video prin care își cere scuze, cu referire la un conflict anterior.

Mai mult decât atât, pe 7 iunie, tânărul din Mioveni ar fi fost apelat de către băiatul de 18 ani din Costești, care s-a dat drept polițist.

De asemenea, din cercetări a rezultat că în ziua de 07 iunie a.c., tânărul din Mioveni ar fi fost apelat de către o persoană ce a pretins că ar avea calitatea de polițist, făcând referire la acest conflict, aspecte în urma cărora polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uzurpare de calități oficiale, apelantul fiind identificat ulterior în persoana tânărului de 18 ani, din Costești.”, transmite IPJ Argeș

În ceea ce îl privește pe tânărul de 19 ani, acesta este acuzat că, pe 21 mai, l-ar fi lovit pe un băiat din Mălureni, prieten cu tânărul din Mioveni. Agresiunea ar fi avut loc pe raza municipiului Pitești, iar totul ar fi pornit din cauză că băiatul din Mălureni ar fi refuzat să îi spună unde se află tânărul din Mioveni.

Pe 18 iunie, cei doi tineri, de 18 ani, din Costești și de 19 ani, din Merișani, au fost depistați și conduși la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului au fost reținuți pentru 24 de ore.

Astăzi, 19 iunie, ei vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei
măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Se prelungesc restricțiile de circulație din cauza caniculei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mălureni | Merișani | Mioveni | Pitești | Vâlcele

Ultimele articole