Tânăr șofer, „îndrăgostit” de viteză! Gonea cu 161 km/h pe Calea Câmpulung

de | 27.09.2023 16:30 | Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 26 septembrie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au continuat acțiunile de prevenire a încălcărilor normelor rutiere cu risc crescut de provocare a unor accidente de circulație, cum sunt conducerea cu viteză excesivă sau sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.

În urma activităților, oamenii legii au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.140 de lei, au reținut 5 permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

Printre cei care au sfidat legea și au încălcat regulile de circulație se află și un tânăr de 28 de ani, din Ploiești, care gonea fără griji pe șosea, cu 161 km/h. Însă, „cursa” lui nebună a avut și urmări, mașina a fost înregistrată de aparatul RADAR. Astfel, el s-a ales cu amendă, dar și cu permisul reținut.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe tânăr în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Câmpulung, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 161 de km/h.

Pentru nesăbuinţa de care a dat dovadă, tânărul a fost sancționat contravențional de polițiști și a rămas fără permis de conducere pentru următoarele patru luni.

Din păcate, viteza reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave la nivel național. Foarte mulți șoferi nu conștientizează pericolul la care se expun atunci când conduc cu viteză excesivă.

foto descriptiv focuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Două incendii de vegetați în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Pitești | Ploiești