Tânăr din Ucraina găsit împușcat în cap la o fermă din Botoşani. Avea 26 de ani

de | 31.08.2024 19:32 | Eveniment, Național

Proprietarul unei ferme din judeţul Botoşani a avut parte de un șoc în această dimineață. Acesta a sunat la 112 și a anunțat că la locuinţa sa se află un cetăţean ucrainean decedat.

Un echipaj de poliţie s-a deplasat de urgență la locul indicat și l-a identificat pe tânăr ca fiind un cetăţean ucrainean, în vârstă de 26 de ani.  De precizat că lângă cadavrul tânărului a fost găsită o armă de vânătoare.

Acesta ar fi intrat ilegal la noi în țară în urmă cu doar câteva zile.

Momentan nu se știe dacă bărbatul s-ar fi sinucis sau a fost ucis.

„La data de 31 august 2024 am fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat, din comuna George Enescu, cu privire la faptul că la locuinţa sa se află un cetăţean ucrainean decedat. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 ani, care prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare”, au precizat reprezentanții IPJ Botoşani.

Cercetările continuă.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un nou incident pe Transfăgărășan! Un urs a atacat o mașină, mușcând geamul acesteia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ucraina