Tânără de 19 ani din Costești – lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

de | 16.05.2024 13:41 | Costești, Eveniment, Importante

O tânără de 19 ani din Costești a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Incidentul a avut loc astăzi, 16 mai în jurul orei 09:00 pe strada Victoriei din Costești.

Polițiștii argeșeni au stabilit în urma verificărilor preliminare că un bărbat de 69 de ani, din Costești, care conducea un autoturism pe strada Victoriei din Costești, din direcția Pitești către Buzoești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a accidentat o tânără de 19 ani, din Costești, care se afla angajată în traversarea străzii, prin loc semnalizat corespunzător, precizează reprezentanții IPJ Argeș.

Tânăra a suferit, în urma imapctului, leziuni în zona capului și la piciorul drept, fiind transportată la spital.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun”, anunță compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșul și alte opt județe din țară se află sub cod portocaliu și galben de vijelii

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Buzoești | Pitești

Ultimele articole