Tânăra care și-a împușcat în cap iubitul poliţist – condamnată definitiv la 6 ani de închisoare!

de | 28.02.2023 21:08 | Știri, Eveniment, Național

Femeia din Olt, care și-a împușcat accidental, în cap, iubitul polițist, a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare cu executare.

Bărbatul a decedat ulterior la spital.

Decizia a fost luată marţi de Curtea de Apel Craiova, când magistraţii au judecat şi au respins apelurile declarate de tânără şi de procurori împotriva sentinţei Tribunalului Olt prin care femeia a fost condamnată la şase ani de închisoare. ”

Respinge apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi inculpata Gheorghe Alina, împotriva sentinţei penale nr. 81 din data de 10 mai 2022 pronunţate de Tribunalul Olt în dosarul nr. 997/104/2019, ca nefondate. (…) Definitivă”, scrie în sentinţa Curţii de Apel Craiova pronunţată marţi, citată de Agerpres.

Anchetatorii susțin că tânăra ar fi apăsat pe trăgaci în mod conştient şi voluntar, având cunoştinţă de faptul că exista posibilitatea să mai fie gloanţe în armă.

Totodată, femeia a susţinut că a considerat că pistolul ar fi fost descărcat.

Tribunalul Olt a dispus ca aceasta să plătească daune morale în valoare totală de 260.000 de euro celor doi copii minori ai polițistului şi să le plătească acestora o prestaţie periodică de 1.500 de lei/lună până când copiii vor termina studiile, conform Digi24.

Sursa Foto ZiarMM

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Criminal român, dat în urmărire generală – prins în Spania!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | Olt | Roman | Spania

Ultimele articole