Tânără din Țițești, prinsă la volan fără permis

de | 12.09.2024 17:29 | Județean, Eveniment

O tânără în vârstă de 29 de ani din Țițești, nerăbdătoare să conducă, nu a mai așteptat să dea examenul pentru obținerea carnetului și s-a urcat la volanul unei mașini.

S-a întâmplat ieri, 11 septembrie, atunci când tânără a fost depistată de polițiștii rutieri din Mioveni, pe raza localității de domiciliu a femeii.

Ea a fost oprită pentru un control de rutină, însă, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au constatat că aceasta nu deține permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat că autoturismul îi fusese încredințat de un bărbat de 26 de ani, tot din Țițești, care era conștient că femeia nu avea dreptul să conducă.

Ambele persoane sunt acum cercetate penal pentru infracțiunile de conducere fără drept și, respectiv, încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, respectiv de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere, conform art. 335 alin 1, respectiv art. 335 alin. 3 din Codul Penal.”, transmite IPJ Argeș

Tot fără permis a fost prins și un bărbat de 41 de ani, din Bogați. El a fost depistat în cursul zilei de ieri, 11 septembrie, de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au constatat că acesta nu deține permis de conducere.

Prin urmare, și bărbatul de 41 de ani s-a ales cu dosar penal.

Foto descriptiv suceava-smartpress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mircea Geoană, favorit la pariuri pentru alegerile prezidențiale din 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | Favorit | Mioveni | Pitești | Suceava

Ultimele articole