Tânărul de 18 ani, fără permis, care a provocat cumplitul accident de la Costești a fost ARESTAT

de | 16.05.2024 07:10 | Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI, 16 mai:

Tânărul de 18 ani, fără permis care a produs accidentul de la Costești în urma căruia a murit un preot și altul este in spital – a fost arestat pentru 30 de zile.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Tânărul de 18 ani, care a provocat ieri, 14 mai, un cumplit accident a fost reținut pentru 24 de ore, în cursul nopții trecute. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

În cursul zilei de astăzi, 15 mai, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că, în urma accidentului provocat de tânărul de 18 ani, care nu deține permis, un preot de 44 de ani și-a pierdut viața, iar altul de 46 de ani a ajuns în stare gravă la spital.

După ce a executat o manevră greșită la volan (neavând experiență în ale șofatului), mașina pe care o conducea s-a izbit violent de autoturismul în care se aflau cei doi preoți.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 18 ani s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar cel de-al doilea, la volanul căreia se afla preotul de 46 de ani, a lovit un cap de pod. Ambele mașini au fost complet distruse.

Mai multe informații despre acest subiect AICI.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

El e șmecherul satului care a omorât un preot și a băgat altul în spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti | Judecătoria Costești

Ultimele articole