La Târgul de Sf. Maria. USR Izvoru a organizat un campionat de fotbal!

de | 12.08.2024 17:42 | Județean, Politic

Sâmbătă, filiala Izvoru a USR a fost gazda unui eveniment sportiv deosebit în cadrul târgului anual de Sf. Maria: un campionat de fotbal local. Evenimentul a fost dedicat iubitorilor de fotbal și comunității locale.

Campionatul de fotbal, organizat de USR Izvoru, a reunit echipele de fotbal din sudul județului Argeș, aducând împreună sportivi și susținători pentru o competiție animată și plină de entuziasm. La eveniment au participat, printre alții, și: Bogdan Badea, coordonatorul zonei de sud, președintele USR Negrași, Cosmin Bratu, președintele USR Suseni, Adrian Ion, și Ioana Epure, membru al Biroului Județean al USR Argeș. De asemenea, echipa de fotbal a comunei Izvoru a fost coordonată de vicepreședintele USR George Stan, cunoscut pentru experiența sa anterioară în antrenarea echipei de fotbal din sudul județului Argeș.

Sursă foto: USR Argeș. Sursă foto: USR Argeș.

”Competiția a fost bine primită de publicul local și a demonstrat angajamentul USR de a sprijini și promova activitățile sportive în comunitățile din județ. Evenimentul a fost o ocazie excelentă pentru a întări legăturile dintre membrii USR și locuitorii din sudul Argeșului, oferind în același timp o zi de distracție și competiție sănătoasă pentru toți participanții”, se arată în informarea transmisă de cei de la USR Argeș.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cazul Pantelimon. Elena Lasconi: ”Reforma Sănătății, domnule Ciolacu, pentru dumneavoastră este doar o vorbă”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cosmin Bratu | Izvoru | Negrași | Suseni

Ultimele articole