Târgul ONG-urilor pentru voluntariat. ”Să lucrăm împreună pentru o comunitate mai bună!”

de | 12.09.2023 09:32 | Pitești, Lifestyle

Luni Piața Primăriei din Pitești a fost gazda celei de-a doua ediții a evenimentului PITASO, organizat de Asociația ”Azi elevi, mâine lideri.” A fost o zi plină de inspirație și implicare comunitară, transmite administrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Cei prezenți au avut oportunitatea de a descoperi o varietate de organizații non-guvernamentale și proiecte cu impact pozitiv asupra comunității noastre. Voluntarii și reprezentanții acestor organizații au împărtășit cu entuziasm informații despre cauzele lor și cum puteți să vă implicați. ”Am fost mândri să vedem comunitatea noastră unită în sprijinirea voluntariatului și a acțiunilor de binefacere”, transmit cei din administrația locală. PITASO a fost un loc de întâlnire, de învățare și de inspirație. Tinerii organizatori au mulțumit tuturor celor care au participat și au făcut acest eveniment posibil. Mesajul lor către piteșteni, potrivit informării administrației locale, este un apel la unitate și implicare civică permanentă: ”Haideți să continuăm să lucrăm împreună pentru o comunitate mai bună!”.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bilete la concertul Vița de Vie Simfonic, la Filarmonica Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole