Terasa Casa Argeșeană – Locul perfect pentru a viziona meciurile de la Euro 2024

de | 05.07.2024 20:00 | Lifestyle, Pitești

  • Hai la terasă!

Chiar dacă echipa națională de fotbal a României a părăsit EURO 2024, mai sunt multe meciuri interesante de vizionat până la marea finală programată pentru data de 14 iulie.

Casa Argeseana

Dacă ești microbist sau dacă vrei să petreci timp cu prietenii și familia într-un cadru relaxant atunci terasa Restaurantului Ccasa Ageșeană este răspunsul.

terasa Casa Argeșeană

Situat în centrul orașului Pitești,  restaurantul Casa Argeșeană este locul în care puteți savura preparate delicioase, băuturi răcoroase și mai mult decât atât, dacă mergeți însoțiți și de copii trebuie să știți câ locația dispune și de un loc de joacă.

Casa Argeșeană

De 17 ani, Casa Argeșeană promovează bucătăria românească și valorile tradiționale, fiind un local preferat atât de argeșeni, cât și de turiștii străini, care doresc să deguste aromele României

Casa Argeșeană

Casa Argeșeană este locul unde veți găsi cele mai bune sarmale, ciorbe proaspete, mititei gustoși și papanași pufoși, plus multe alte preparate ce respectă rețete tradiționale, pregătite cu atenție și doar din produse de calitate.

Casa Argeșeană

Pentru a vă face o imagine completă despre ce vă oferă localul puteți vizita site-ul www.casaargeseana.ro sau pagina de Facebook – Casa Argeșeană Tradițional.

Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0348.455.404

 

Foto: Facebook Casa Argeseana Traditional – B-dul Eroilor

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Rebel X Young Rock Festival, ediția a III-a, revine la Pitești. Festivalul tinerilor rockeri vine în Lunca Argeșului

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole