Teroare! Un piteștean de 28 de ani a fost trimis în judecată, după ce a băgat un om în spital!

de | 08.08.2023 18:00 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Pitești, care a agresat fizic o altă persoană în data de 16 iulie, a fost trimis în judecată.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările, în cursul zilei de 07 august, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate de către organele de lege, un piteștean de 28 de ani a bătut cu bestialitate o persoană. Victima s-a ales cu leziuni ce au fost evaluate din punct de vedere medico-legal la 3-4 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, la data de 24 iulie, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de  asemenea, pe anchetaonline.ro

Un piteștean obsedat de fosta iubită a fost trimis în judecată! A terorizat-o la muncă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Judecătoria Piteşti | Pitești