TikTok lansează opțiunea de postări text

de | 25.07.2023 12:03 | Lifestyle, Național, Știri

Aplicația de streaming video TikTok, deținută de chinezi, va permite utilizatorilor să posteze și text, pe lângă filmări video și imagini.

Însă, pe această platformă, postările nu au forma obișnuită a celor de pe Twitter, Threads sau Facebook, ci folosesc designul formatului Stories, ceea ce le face, mai degrabă, un concurent pentru formatul Stories de pe Instagram, relatează digi24.ro

Postările pot avea diverse culori de fundal, formatări de text, muzică și stickere, iar limita maximă de caractere este  de 1.000.

tiktok text - TikTok lansează opțiunea de postări text

De asemenea, la fel ca la un Story obișnuit, ceilalți utilizatori pot interacționa cu noile postări care conțin text făcând preluări, completări şi adăugând comentarii.

TikTok, care este deținut de compania chineză ByteDance, sugerează folosirea noilor postări cu text pentru anumite tipuri de conținut, cum ar fi rețetele culinare și versurile melodiilor.

Anunțul vine într-o perioadă în care şi celelalte platforme pun mai mult accent pe acest format, cu scopul de a profita de slăbiciunile Twitter.

sursă foto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Luna august vine cu vești bune. Ce alimente vor fi mai ieftine?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: