Doi tineri de 17 și 18 ani reținuți de polițiștii piteșteni pentru violență

de | 07.06.2024 15:15 | Județean, Eveniment

  • Tineri reținuți ca urmare a unei agresiuni!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliței Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au identificat și reținut în ziua de 6 iunie doi tineri, de 17 și 18 ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că la data de 31 mai, cei doi tineri ar fi lovit un bărbat, cauzând leziuni ce au fost evaluate din punct de vedere medico-legal.

În acest context joi, 6 iunie, pentru administrarea probatoriului, la locuința celor doi a fost efectuată o percheziție domiciliară, iar cei în cauză au fost conduși ulterior la sediul poliției în baza mandatelor de aducere emise anterior.

Atât minorul de 17 ani cât și tânărul de 18 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 7 iunie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, transmit polițiștii argeșeni.

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mandat pus în executare de polițiștii argeșeni! Bărbat de 33 de ani din Bascov încarcerat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Pitești | Uiasca | Valea Ursului